Előfizetői tartalom

Már online is elérhető az NHP Hajrá a Gránitnál

Portfolio
A Gránit Banknál mától számítógépen és mobilon is elérhető az NHP Hajrá hitel igénylését gyorsító, a hiteligénylés teljes folyamatát online csatornán lebonyolító szolgáltatás, amely a bank honlapjáról indítható és gyors előszűrésből, online adatbevitelből és digitális dokumentumfeltöltésből áll - olvasható a pénzintézet közleményében.

"A Magyar Nemzeti Bank legújabb hitelkonstrukciója, az NHP Hajrá előnyös feltételekkel, hosszú távon, 20 évig fix kamatozású és kedvező áron elérhető forrást biztosít a kis- és középvállalkozások részére, aminek rendkívül fontos szerepe lehet a gazdaság támogatásában. Digitális bankként elsődleges feladatnak tekintjük a vállalkozások színvonalas kiszolgálását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés