Előfizetői tartalom

Biztosításközvetítőben vásárolt tulajdonrészt a Takarékbank

Portfolio
A lakossági, a KKV és a nagyvállalati biztosítási igények szélesebb körű kiszolgálása érdekében 25 százalékos tulajdonrészt vásárolt az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. – a nagyvállalati biztosítási piac legnagyobb szereplőjének – tulajdonát képező HUNBankbiztosítás Kft.-ben. A megállapodás értelmében a Takarékbank országos fiókhálózatában ez év harmadik negyedévében indul a termékek értékesítése – derül ki a bank közleményéből.

A most tető alá hozott megállapodás mérföldkőnek számít a magyarországi bankbiztosítási szektorban, hiszen a hazánkra jellemző, egy bank, egy biztosítós modell helyett az új kezdeményezés több biztosítós értékesítési modellt valósít meg, lehetőséget teremtve arra, hogy idén szeptembertől a biztosítási piac valamennyi szereplőjének termékeiből választhassanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés