FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

Állami ingyenmilliók a magyar családoknak: négy éve nem láttunk ilyet

Portfolio
A koronavírus ellenére csaknem duplájára nőtt a CSOK iránti érdeklődés az OTP-nél a második negyedévben – tette közzé a meglepő információt a legnagyobb magyar bank két hete. Megnéztük, vajon a bankszektor egészében is így van-e, és azt találtuk, hogy az elmúlt egy évben 75 milliárd forintnyi CSOK-ot vettek igénybe a családok, ami négyéves mélypontot jelent a támogatás történetében. A szintén négy év után az első igazi újdonságot jelentő falusi CSOK viszont az idei második negyedévben már megelőzte a „nem falusit”, így története első évében 53 milliárd forinttal támogatta vele az állam a kistelepülésen élőket. A kettő (nem falusi és falusi CSOK) együtt, ha duplázódást nem is, de egy jelentős, 40%-os éves növekedést elért a bezárkózás hónapjai alatt.

Hitelezés 2020 Keddi hibrid Hitelezés 2020 konferenciánkon erről is szó lesz, érdemes a még elérhető online jegyekre regisztrálni! Információ és jelentkezés A legnagyobb magyar hitelintézet említett közleménye az igénylésekről, és nem a szerződéskötésekről szólt, ezért nem lehet az adatait egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés