Előfizetői tartalom

Már készül a kormány legszebb ajándéka a családoknak: a 30+15 millió!

Portfolio
Januártól akár 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást és hozzá 15 millió forint kedvezményes kölcsönt is kaphatnak azok, akik három új gyermeket vállalnak és például egy nettó 50 milliós új építésű ingatlanba költöznek – vált világossá az elmúlt napokban, és még nincs is vége a családtámogatással kapcsolatos bejelentések sorozatának. A két új gyereket vállalóknál ugyanez az összeg 9,1+17 millió, az egy új gyermeket vállalóknál pedig 3,1+10 millió forint is lehet. Bemutatjuk az alábbiakban, hogy jönnek ki ezek az összegek.

2021. január 1-jétől a mostani 27%-ról 5%-ra csökkenti a kormány az új lakások áfáját 150 négyzetméter alatti lakások és 300 négyzetméter alatti családi házak esetében, valamint a CSOK-ot igénybe vevők számára az 5%-os csökkentett lakásáfát is visszaigényelhetővé teszi – derült ki Novák Katalin miniszter nyilatkozataiból az elmúlt napokban. Mindez azt jelenti, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés