Előfizetői tartalom

Csalódást keltő számok a Bank of Americától, esik az árfolyam

Portfolio
Kijöttek a Bank of America harmadik negyedéves számai, ezekből kiderült, hogy a nagybank harmadik negyedévben elért 20,3 milliárd dolláros bevétele elmard az elemzők által várttól, az egy részvényre jutó 51 centes nyeresége azonban valamennyivel meghaladja a 49 centes várakozást. A befektetők egyelőre negatívan értékelik a számokat, a bank részvényárfolyama a nyitás előtti kereskedésben 1,84%-os mínuszban tartózkodik.

Kijött a Bank of America harmadik negyedévre vonatkozó gyorsjelentése. Bevétel soron a Refinitv konszenzusában 20,8 milliárd dollárt vártak az elemzők, a bank azonban 20,3 milliárdról jelentett. Az egy részvényre jutó nyereség kicsivel ugyan, de verte az elemzői várakozásokat: a várt 49 cent helyett 51 cent lett. A bank közleményéből kiderül tovább, hogy a harmadik negyedévben:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés