Előfizetői tartalom

Újabb vezetőket neveztek ki a Magyar Bankholding csapatába

Portfolio
Elkezdte a felkészülést a Magyar Bankholding Zrt., hogy a három bank részvényapportja után levezényelje a Budapest Bank Csoport, az MKB Bank Nyrt. és a Takarék Csoport fúzióját, valamint, hogy csoportirányítási és prudenciális kontrollfunkciókat lásson el - közölték. A munkára a három bankcsoport szakemberei közül választották ki a bankholding vezetőinek első körét.

A Budapest Bank Csoport, az MKB Bank Nyrt. és Takarék Csoport meghatározó tulajdonosai október 30-án korábbi szándéknyilatkozatukat megerősítve befektetési és szindikátusi szerződést írtak alá, valamint döntöttek arról, hogy apportálják banki részesedésüket a közös holdingtársaságba, és így létrehozzák Magyarország második legnagyobb bankcsoportját. Ezzel egyidőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés