Előfizetői tartalom

Ajánlatot tesznek a Takarék Jelzálogbank részvényeire

Portfolio
A szuperbank felállításához kapcsolódóan kötelező nyilvános vételi ajánlatot tettek az MKB Bank és a Takarék Jelzálogbank többségi tulajdonosai a kisebbségi tulajdonosok részvényeire. A vételi ajánlat a Takarék Jelzálogbank esetében 14,00 százaléknyi, az MKB Bank esetében 2,81 százaléknyi részvényt érint, az ajánlatok elfogadása az MNB jóváhagyását követően kezdődhet el, és 30 napig tart. A két bank tőzsdei kivezetéséről egyelőre nincs szó, de ennek lehetősége fennáll.

Megjöttek a vételi ajánlatok December 30-án közzétették, és a tegnapi piaczárás után a BÉT honlapján megjelent közlemények alapján az érintett bankok igazgatóságai is véleményezték a kötelező nyilvános vételi ajánlatokat. Az ajánlatok értelmében a Takarék Jelzálogbank „A” és „B” sorozatú részvényeire papíronként 599,53 forintos, „C” sorozatú részvényeire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés