Előfizetői tartalom

Már 16 milliárd forint gyorskölcsönt igényeltek a kkv-k a Magyar Bankholdingnál

Portfolio
Eddig több mint 1800 vállalkozás igényelte a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönt a Magyar Bankholding tagbankjaiban, összesen több mint tizenhatmilliárd forint értékben. A Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank MFB Pontjain továbbra is számottevő érdeklődés mutatkozik a hitel iránt, amelyet a válság során nehéz helyzetbe került vállalkozások vehetnek fel működésük újraindítására - derül ki a Magyar Bankholding közleményéből.

A program március 8-ai indulása óta több mint négyezer vállalkozás érdeklődött a Magyar Bankholding tagbankjainál a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsönről. Az összes igény közel kétharmadát a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank fogadta be: az MFB Pontokon eddig megigényelt 25 milliárd forintból 16 milliárd forintot a Magyar Bankholding tagbankjai biztosítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés