Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: előbb-utóbb lesz euró Magyarországon

Portfolio
Nem okoz majd a magyar bankszektornak jelentős kárt a törlesztési moratórium, a kedvezményt igénybe vevő magánszemélyek hiteleinek alig 5%-a válhat nem teljesítővé – mondta el Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója az Inforádió Aréna című műsorában. A bankvezér arról is beszélt, hogy szerinte Magyarország gyorsan ki fog lábalni a koronavírus-válságból, illetve azt is megemlítette, hogy előbb-utóbb biztosan lesz euró hazánkban.

Csányi Sándor elmondta: ő nem home office-párti, mert szerinte a munkahelyi kohéziót és a kreativitást segíti az interakció, viszont megérti, hogy vannak olyan tevékenységek, melyek otthonról könnyebben elvégezhetők és vannak olyan kollégák, akik otthonról hatékonyabban tudnak dolgozni. Az OTP-nél most úgy döntöttek, heti 1 nap home office marad, de a divízióvezetők megengedhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés