Előfizetői tartalom

Már csak Magyarországon múlik, hogy kivágják-e az oroszokat a világ pénzügyi vérkeringéséből

Portfolio
Nem maradt erős ellenző erő, amelyik gátolná az oroszok kizárását a SWIFT-rendszerből - jelentette be a litván miniszterelnök. Közben Ciprus külügyminisztere is jelezte, hogy országa nem fogja blokkolni az orosz leválasztást a globális bankrendszerről. A Kyiv Independent újság Twitter-posztjában egyenesen úgy fogalmazott, hogy az EU-tagok közül már csak Magyarország ellenzi a lépést. A Reuters értesülése szerint napokon belül megszülethet a döntés.

UPDATE: cikkünk megjelenését követően szombaton délben Szijjártó Péter magyar külügyminiszter jelezte: nem igaz, hogy Magyarország bármilyen szankciót blokkolna. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 26. Szijjártó Péter: nem igaz, hogy Magyarország blokkolna bármilyen Oroszország elleni szankciót Reggel már beszámoltunk róla, hogy a Reuters szerint Németország és Olaszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés