Előfizetői tartalom

A Sberbank csődje miatt is veszteségbe csúszott a magyar Erste Bank

Portfolio
Jelentős növekedés, de veszteség – jellemezte röviden a magyar Erste Bank első negyedéves teljesítményét Jelasity Radován elnök-vezérigazgató a társaság mai sajtótájékoztatóján. A vállalati üzletág az új üzlet szempontjából történetének legjobb teljesítményét mutatta fel, a bank éves előrejelzését viszont nagy bizonytalanság övezi. A Sberbank csődje miatt 7 milliárd forintot fizetett be az OBA-nak az Erste, a teljes szektor eredményét ez 75 milliárd forinttal terheli.

Hitelezés 2022 Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója is beszélni fog a Portfolio Hitelezés 2022 konferenciáján, még nem késő regisztrálni a rendezvényre. Információ és jelentkezés Jelasity Radován elnök-vezérigazgató elmondta: a babaváró hitelek fair value szerinti átértékelése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés