FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Tisztul a fintech szektor, vajon kapunk-e NFT-fedezettel jelzáloghitelt?

Portfolio
A régiós középmezőnyben helyezkedik el Magyarország a digitális fejlettség szempontjából, a fintech szektor szereplői egyre érettebbek, és tisztuláson megy át a piac. A szegedi 60. Közgazdász-vándorgyűlés fintech szekciójában arról is szó esett: egyelőre nagy kérdés, hol lesz pontosan a kriptopénzek, NFT-k és a metaverzum helye a pénzügyi rendszer működésében, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy a fiatalok nem feltétlenül a bankoknál akarják intézni a pénzügyeiket.

Portfolio Future of Finance 2022 A pénzügyek 5, 10, 20 év múlvai jövőjéről szól a Portfolio október 18-ai Future of Finance 2022 konferenciája, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Jó irányba tartunk a digitalizációval, de az új megoldások helye még sokszor kérdéses Fehér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés