Előfizetői tartalom

Kis mínuszban zárt Amerika a Trump-jelentés mellett

Portfolio
Csak nyugtalanságot, nem pedig pánikot okozott az amerikai részvénypiaci befektetők körében az a ma közzétett jelentés, miszerint Donald Trump amerikai elnök a jelek szerint törvénysértő módon, idegen hatalom segítségével próbált beavatkozni a 2020-as elnökválasztásba. A három vezető részvényindex ma kis csökkenéssel zárt, igaz ebben egy, a Huaweit érintő médiaértesülésnek is lehet szerepe. Közben a dollárindex idei csúcsközelbe kapaszkodott, a WTI olajár pedig kicsit csökkent ma.

2019. szeptember 26. 22:27 Megosztás Kis mínusz lett a vége, jó erőben a dollár Bár a záráshoz közeledve csaknem nullába visszajöttek a vezető részvényindexek, végül az utolsó fél órában ismét inkább az eladók domináltak, így a három vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés