Előfizetői tartalom

Elárulta az MNB, mit tervez nyugdíjfronton

Portfolio
Közös gondolkodásra invitálta az MNB a nyugdíjpiaci szereplőket azzal kapcsolatban, hogyan lehetne megreformálni a mostani nyugdíjcélú megtakarítások és egészségpénztárak piacát úgy, hogy az minél többeken elérjen és minél többen tagjai legyenek. Az MNB szerint erre jó megoldást jelenthetnének a jóléti alapok, ezekről bővebben Nagy Koppány igazgató beszélt a Portfolio Öngondoskodás konferenciájának záró szekciójában.

Nagy Koppány, az MNB - Biztosítás-, pénztár- és közvetítők felügyeleti igazgatóságának igazgatója előadásában elsősorban a jóléti alapok előnyeit emelte ki: Előadásában kitért arra, hogy 100 év alatt kétszeresére nőtt a várható élettartam a világban, miközben a jólétben egyre kevesebb gyerek születik. A magyar korfa alapján is látszik, hogy nő a demográfiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés