Előfizetői tartalom

Visszatért Magyarországra a 10% feletti fix hozam! Így érheted el szuperállampapírral

Meglepetés érheti azokat, akik azt hitték, a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának tavalyi megszüntetésével lezárult a 10% feletti fix befektetési hozam korszaka Magyarországon. Az egyre kedvezőbb babaváró hitel és a szuperállampapír (MÁP+) kombinálásával ugyanis akár azok is elérhetik ezt, akik egyáltalán nem terveznek gyermeket vállalni. Bemutatjuk, hogyan.

A recept Azok a hitelképes házaspárok vehetik fel a babaváró hitelt, amelyekben a feleség 41 év alatti (a további feltételeket lásd cikkünk végén). A babaváró hitel és a szuperállampapír kombinálásának a  receptje a következő: Felvesszük egy banknál a 0%-os, kamattámogatott babaváró hitelt, lehetőség szerint annak 10 millió forintos összegét (de kisebb összegekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés