Előfizetői tartalom

Megszólalt a Novis: Nem tettük kriptovalutába az életbiztosítási ügyfelek pénzét

Portfolio
Nem felel meg a valóságnak a Magyar Nemzeti Bank szóvivőjének kifogása, miszerint kriptovalutába fektette volna ügyfelei pénzét a Novis Biztosító – állította a társaság mai sajtótájékoztatóján a biztosító országigazgatója. Vitatta a felügyelet tőkevédelemre, a TKM számítására és a Quantis biztosításközvetítővel való tulajdonosi átfedésre vonatkozó kifogását is a biztosító vezetője, hangsúlyozva: mielőbb tisztázni szeretnék a termékeikre vonatkozó újabb felügyeleti felfüggesztés részleteit, és hamarosan visszatérnének a magyar piacra.

Lanc Ottó, a Novis Biztosító magyarországi országigazgatója szerint az elmúlt hetekben számos tévinformáció jelent meg társaságukról, többek között Binder Istvánnak, a Magyar Nemzeti Bank szóvivőjének televízióinterjúja nyomán, amelyet a Novis életbiztosítási termékének újabb felfüggesztése kapcsán adott. A Novis mai budapesti sajtótájékoztatóján részben a felügyelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés