15 August 2019, Hessen, Frankfurt/Main: A trader looks at his monitors in the trading room of the stock exchange. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa (Photo by Frank Rumpenhorst/picture alliance via Getty Images)
Befektetés

Tőzsdei útikalauz kezdő tőzsdézőknek – online előadás

Portfolio
Érdekel a tőzsde és a befektetések világa, de nem tudod, hogyan vágj bele? Szeretnéd lekörözni a kockázatmentesnek tekintett állampapírhozamot? Ebben nyújt segítséget hétfő délutáni online előadásunk.

Már hosszú évek óta tart a rendkívül alacsony kamatok kora. A folyamatban egyelőre nem látszik fordulat, mi több akár tartósan is berendezkedhetünk a negatív kamatkörnyezetre. Részben az előbbiek miatt, óriási pénztömegek keresik helyüket a világban, és végül a tőzsdét találják meg maguknak.  Ez a globális hozamvadászat, melynek te is a részese vagy!  

Az előbbi a nagykép, ami a befektetéseket illeti, ám közben rengeteg rövidebb távra kiható esemény történik,  mint például a mostani koronavírus okozta pánik.  Legalábbis amennyiben az elmúlt 20 év járványainak tőzsdei hatását nézzük.

A soron következő online előadásunkon többek között arról is beszélünk, hogy miképp tudod kihasználni a pánikokat, volatilis kereskedési szakaszokat.

Tematika:

  • Miért a tőzsde?
  • Piaci irányok
  • Halászat zavaros vízben

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2020.01.27 17:30

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Ha érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal. További információ és vásárlás.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
koronvavirus
sme kkv csomag laptop
kínai jüan
A lány, aki végrehajtotta a világ egyik legnagyobb hackertámadását, majd ezzel hencegett
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
forint zuhanás euró árfolyam