Előfizetői tartalom

Nemzetközi kiállításmustra – 8 izgalmas külföldi tárlatot ajánlunk

műtárgy.com
Az év elején általában körbenézünk, hogy milyen kiállítások várhatók szerte a világban. Minden évben van néhány olyan tárlat, ami annyira nagyszabásúnak vagy izgalmas koncepciójúnak tűnik, hogy elgondolkodunk rajta, érdemes lenne úgy szervezni az utazásokat, hogy felkereshessünk belőlük párat. Ahogy látjuk, idén sem lesz ez másként, olyan színes a választék, hogy bízunk benne, ajánlónkban mindenki megtalálja a kedvére való eseményt.

Christo et Jeanne Claude. Paris! Centre Pompidou, Párizs, márc. 18. – jún. 15. A land art műveket létrehozó művészházaspár, Christo és Jeanne Claude talán leginkább a körbekerített szigetek installációiról és a Reichstag becsomagolásáról ismert. 1958 és 1964 között a párizsi Diadalív közelében éltek, és annak becsomagolásáról is készítettek terveket. Ez a projekt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés