Előfizetői tartalom

Átáll a CIG Pannónia a digitális értékesítésre

Portfolio
A CIG Pannónia Biztosító a mai napon bevezeti a teljeskörű digitális biztosítási szerződéskötést és a távértékesítésre vonatkozó jogszabályok szerinti, videochat-en keresztül történő életbiztosítási ajánlattételt. Ennek köszönhetően a biztosító értékesítői a járvány idején is tudják folytatni munkájukat - írja a CIG Pannónia sajtóközleményben.

A Covid-19 járvány nehéz helyzetbe hozta a biztosítási piacot – a biztosítókat, az értékesítőket és az ügyfeleket egyaránt - hiszen a szerződéskötések jelentős része még mindig személyesen történik. A kialakult helyzetre válaszul a CIG Pannónia felgyorsította szolgáltatásainak digitalizálását, és mától kezdve – az elsők között a hazai biztosítók közül –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés