Előfizetői tartalom

Elismerte a Revolut vezetője: komolyan megsínylik a koronavírus-válságot

Portfolio
Jelentősen visszaestek a Revolut bevételei a turizmus globális visszaesése miatt, előfordulhat, hogy az alkalmazottak egy részét majd fizetés nélküli szabadságra kell küldeni – ismerte el Nikolay Storonsky vezérigazgató a Financial Timesnak. Nagy gond egyelőre még nincs, mert a cég 500 millió dollárnyi friss tőkét kapott még februárban, ezt a pénzt viszont inkább rivális cégek felvásárlására fordítanák.

 A vállalat vezetője a magazinnak elmondta, hogy a vállalat bevételei jelentősen visszaestek a turizmus visszaesése miatt, de hozzátette, hogy nem olyan rossz a helyzet náluk, mint például a Monzónál, ahol fizetés nélküli szabadságra küldték az alkalmazottak egy részét. Ennek ellenére több alkalmazottat is részvényekben kezdtek el kifizetni és a vezető hozzátette: ha nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés