Előfizetői tartalom

Már szinte nyoma sincs a Covid-krízisnek: 30-40%-os visszapattanás a magyar alapoknál

Portfolio
A Covid-krízis közepe óta komoly emelkedést láthattunk a világ tőzsdéin, ennek köszönhetően pedig a magyar befektetési alapok is elkezdtek magukra találni. Voltak olyan alapok, amelyek 30-40%-os visszapattanásokat produkáltak az idei mélypontjukról. Sajnos nem minden alap talált magára azok közül, amelyek a Covid-krízis alatt nagyobb ütést szenvedtek el.

Bár az elmúlt 1-2 héten nem volt a legjobb a hangulat a tőzsdéken, június elejéig szépen visszapattantak a piacok a március közepén elért mélyponthoz képest. A javuló hangulat a Magyarországon kezelt befektetési alapok hozamára is jótékonyan hatott: míg március 14-én 120 hazai alap-sorozat volt 20% fölötti mínuszban, ma már alig 22-nél látható ilyen mértékű veszteség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés