Előfizetői tartalom

Ostoba birkáknak nevezték befektetőiket a csalók, miközben 720 millió dollárral rövidítették meg őket

Bűnösnek vallotta magát a Bitclub Network programozója, aki a világ egyik legelső és legnagyobb bitcoinbányás csalásának felépítésében vett részt. Szinte teljesen világos volt, hogy a Bitclub Network egy piramisjáték, hiszen lehetetlen volt az ígért, napi 5-12%-os hozamot konzisztensen teljesíteni, mégis több mint 700 millió dollárnyi befektetői tőkére tettek szert a svindlerek; a séma vezetői szabályosan röhögtek ügyfeleiken és idióta birkáknak nevezték őket. A Bitclub Network olyannyira sikeres volt, hogy bűnözők egész hadát inspirálta, köztük olyanokat is, akik Magyarországon kezdték el teríteni kamu-bitcoinbányájukat.

Financial and Corporate IT 2020 A kriptodevizák jövőjéről is szó lesz a Portfolio Financial and Corporate IT konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Bűnös a bitcoinos csalás „főépítésze” Bűnösnek vallotta magát egy romániai származású programozó, akit az Egyesült Államok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés