Előfizetői tartalom

Együttműködést kezdett a Visa és a Vipps

Portfolio
A Visa és Norvégia vezető digitális pénztárcája, a Vipps stratégiai partnerséget jelentett be az európai mobilfizetések felgyorsítása érdekében. A Visa ügyfelei és partnerei mostantól élvezhetik a Vipps platform előnyeit - létrehozhatják saját digitális pénztárcájukat, valamint új fizetési módokat kínálhatnak az ügyfeleknek pénzük küldésére, fogadására és kezelésére - jelentette be sajtóközleményben a kártyatársaság.

A Covid-19 világszerte felgyorsította a digitális kereskedelmi megoldások iránti igény növekedését, amelynek köszönhetően minden eddiginél több fogyasztó és vállalkozás preferálja a digitális fizetést a mindennapi kiadások során. Európában a Visával történő fizetések már több mint 75%-a érintéses, miközben 2020 júniusában az európai e-kereskedelmi tranzakciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés