Előfizetői tartalom

Az évszázad csalása a Tesla kihívója? A cég cáfol, a felügyelet vizsgálódik

Portfolio
A Nikolát még a múlt héten vádolta meg a tőzsdei cégek shortolására specializálódott Hindenburg Research, amely hosszabb elemzést tett közzé, melyben több ponton is csalással vádolták meg a Nikolát. A cég most közleményben válaszolt a vádakra és igyekszik tételesen cáfolni azokat. Az amerikai tőzsdefelügyelet is vizsgálatot indított az ügyben.

A shortosok támadása A Hindenburg Research múlt hét csütörtökön tett közzé egy elemzést, amelyben azzal vádolták meg a Nikolát, hogy az egy „bonyolult csalás”, amely a cég alapítójának és igazgatójának, Trevor Miltonnak a hazugságaira épült fel az évek során. A jelentés szerint a cégnek sikerült bizonyítékokat szereznie – beleértve felvett telefonhívásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés