Előfizetői tartalom

Feléledtek a techpapírok, pluszban zárt Amerika

Portfolio
A tengerentúlon a vegyes mozgásokat követően egyelőre pluszban tartózkodnak a főbb részvényindexek. A Tesla kifejezetten rosszul teljesít, 4 százalékos mínuszban van. Az európai indexek kifejezetten jó napon vannak túl ezzel szemben: a DAX 0,7 százalékot emelkedett, de ma a BUX-nak is sikerült feljebb mennie 0,23 százalékot, annak ellenére, hogy az OTP esett 1,5 százalékot. Az európai olajipari cégek ma remekül teljesítettek, köztük a Mol is, amely 2,25 százalékot emelkedett ma.

2020. szeptember 22. 22:05 Megosztás Pluszban zárt Amerika Végül kitartott a jobb hangulat a kereskedés végégig, így mind a három amerikai részvényindex erősödéssel fejezte be a keddi kereskedést. A Nasdaq ment a legnagyobbat 1,7%-os erősödéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés