Előfizetői tartalom

Roche: teljesen irreálisak a várakozások a koronavírus-vakcinával kapcsolatban

Portfolio
Sokan azt remélik, hogy a koronavírus gyógyszerek és vakcinák még az év vége előtt széles körben elérhetővé válnak, de most újabb figyelmeztetés érkezett. A gyógyszergyártók vezetői folyamatosan hűtik a kedélyeket az esetleges vakcinákkal kapcsolatban, és a politikusoknál jóval későbbi időpontokat tartanak reálisnak. Most a Roche vezérigazgatója szólalt meg.

Teljesen elképzelhetetlen, hogy a Covid vakcina széles körben elérhető lesz az év végéig, sőt, a legtöbben csak 2021 második felében juthatnak hozzá, mondta el a Roche vezérigazgatója a Bloomberg TV-n. A vállalatoknak -bár nagy nyomás nehezedik rájuk társadalmi és politikai oldalról is – meg kell bizonyosodniuk az általuk készített vakcina hatásosságáról, és ha meg is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés