kriptopénz kriptotérder bitcoin bányász
Befektetés

Politikai törés kezd kialakulni a kriptós óriások közt

Portfolio
Miután a Coinbase komoly kritikákat kapott azért, mert kijelentették, hogy száműzik a politikát a vállalati kultúrájukból, a Ripple vezetése arról nyilatkozott, hogy nem lépnek hasonló útra, hiszen a techcégeknek „kötelessége” a társadalmi problémák megoldásán dolgozni.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatosan került kereszttűzbe, mivel eleinte nem volt hajlandó egyértelműen kiállni mellettük, majd bejelentette, hogy cége apolitikus kultúrát vesz fel. A Coinbase-nél sorra elkezdtek felmondani az alkalmazottak a botrány miatt, majd egy külön végkielégítési csomagot is kidolgoznak azoknak, akik nem hajlandók egyetérteni a cég apolitikus mentalitásával:

Brad Garlinghouse, a szintén kriptóval foglalkozó Ripple vezérigazgatója egy CNBC-nek adott interjúban fejtette ki, hogy úgy látja, a techcégeknek „kötelessége” a szociális problémák megoldásán dolgozni és kifejtette, hogy nem terveznek a Coinbase-hez hasonló kultúrát adaptálni.

„Mi úgy gondolunk a küldetésünkre, hogy az érték internetét teremtjük meg és célunk, hogy a társadalom számára pozitív eredményeket teremtsünk meg. Szerintem a techcégeknek megvan a lehetősége – ami valójában kötelesség -, hogy a megoldás részei legyünk” – mondta Garlinghouse a hírcsatornának.

Hozzátette: sajnos sok tech-platform felnagyítja ezeket a problémákat és nem a megoldásan dolgozik.

A Ripple vezetése egyébként olyannyira támogatja a politizálást, hogy még fizetett szabadságot is kínálnak azoknak, akik elmennek szavazni, valamint arra buzdítják az alkalmazottaikat, hogy vegyenek részt aktívan a pártok kampányaiban is.

Címlapkép: Getty Images

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Szomorú igazság: nem csak a lóvé miatt húznak el az ápolók külföldre
Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját
vakcina1234
koronavirus
antigén koronavírus gyorsteszt
strand tömeg víz balaton
MKB Fintechlab
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
nyugdíj idős munka öreg getty stock