Előfizetői tartalom

Elemzők: Az érkező oltóanyag csökkentheti a következő stimulus esélyét, pedig szükség lenne rá

Portfolio
Tegnap jelentette be a Pfizer és a BioNTech, hogy a 3. fázisú klinikai tesztek alapján a koronavírus vakcinájuk 90 százalék feletti hatékonysággal működik. A tőzsdék hatalmasat emelkedtek, az S&P 500 és a Dow Jones történelmi csúcsokon is járt. A koronavírus elleni vakcina kutatásában tegnap bejelentett áttörés gyengítheti egy újabb nagy amerikai fiskális csomag elfogadásának esélyét, de nagy elemzőházak szerint a nehéz helyzetben lévő vállalkozások számára további segítségre van szükség.

A demokraták 2000 milliárd dolláros csomagot szorgalmaznak, támogatva koronavírus következtében nehéz helyzetbe kerülő vállalatokat és helyi önkormányzatokat, de Mitch McConnell, a szenátus republikánus frakcióvezetője véleménye szerint egy kisebb koronavírus csomagot kellene elfogadni. Általánosságban azt kell feltételezzük, hogy bármilyen ösztönzésről is volt szó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés