FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Az amerikai tőzsdék magukhoz tértek, kedvező koronavírus-adatok érkeztek

Portfolio
A hétvégén új, 70 százalékkal fertőzőbb koronavírus törzs bukkant fel Délkelet-Angliában, ami miatt sok európai ország korlátozta a légiforgalmat a szigetország és a kontinens között. A Brexit tárgyalások sem zárultak megállapodással ezen a hétvégén sem, így egyre közelebb van az év vége, amikor is lejár az átmeneti időszak, és a britek rendezetlenül zuhannak ki az Európai Unióból. Az amerikai kongresszus megszavazta a régóta várt kormányzati élénkítő csomagot, már jövő héten jöhetnek a 600 dolláros csekkek, és a harmadik napja javuló koronavírus-számok is javítottak a kereskedés korai szakaszában látott pesszimista hangulaton.

2020. december 21. 22:01 Megosztás Vegyesen zárt amerika Zárásra sokat javult a befektetők hangulata az Egyesült Államok tőzsdéin, a vezető amerikai indexek azonban így is vegyesen zártak a nap végén: a Dow Jones index 0,1 százalékkal került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés