Előfizetői tartalom

Kitört a részvényvásárlási láz a koronavírustól Magyarországon, ilyen jó évet ritkán látni

A magyar befektetési alap kategóriák közül egyiknek sem jött olyan jól a koronavírus, mint a részvényalapoknak: bár márciusban megijedt a világ, azt követően rég nem látott részvényvásárlási láz robbant ki a magyar befektetők körében.  Aki jól választott, nagyon vonzó hozamokat tehetett zsebre tavaly, a legjobban teljesítő alap az OTP Klímaváltozás lett több mint 70%-kal. És van még ott, ahonnan ez jött.

Jól jött a részvényalapoknak a koronavírus Az árfolyamcharton márciusban látható nagy lepattanást leszámítva olyan, mintha nem is lett volna koronavírus a világban, legalábbis ami a világ nagyobb tőzsdeindexeinek teljesítményét illeti. A tavaszi pánikot igen hamar lerázták magukról a piacok, ezt követően pedig többnyire komoly emelkedést követhettünk végig. A befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés