Előfizetői tartalom

Elszabadult egy viccnek szánt kriptopénz árfolyama, Elon Musk trollkodó tweetje megint benne van

Portfolio
A Dogecoin – egy eredetileg viccnek szánt, de túl jól sikerült – kriptopénz árfolyama elszállt: a kínai kriptopiacon a GameStop körüli felhajtás mintájára Redditten felhevített befektetők kezdték el venni a kriptopénzt. A Dogecoin árfolyama pár óra alatt sokszorosára emelkedett, és a sztoriban megint feltűnik egy Musk-tweet.

Viccnek túl jó? A Dogecoin egy viccnek szánt kriptopénznek indult, ami kifigurázza az elmúlt években a kriptopénz-világ hátán megjelent csalások és üres, valójában semmilyen innovációt nem hozó alt-coinjait. Csakhogy a vicc annyira jól sikerült, hogy mostanra – az elmúlt órákban látott emelkedés után - már egy 6,6 milliárd dollár kapitalizációjú kripotopénz lett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés