Előfizetői tartalom

Okos befektetés és pénzügyi intelligencia – Online előadás ma este

Portfolio
A leggyakoribb befektetési formák Magyarországon a bankfiókban is megvásárolható befektetési alapok, biztosítással egybekötött befektetések és nyugdíjpénztárak.  Utóbbi kettő esetében még adójóváírást is kaphatnak a befektetők, ám a tapasztalat azt mutatja, hogy messze nem biztos, hogy ezek a legoptimálisabb befektetések.

A legjobb befektetés természetesen az, ahol a kockázatvállalási hajlandóságához mérten a lehető legmagasabb hozamot kapja befektető, a legalacsonyabb költségek mellett. Ez istenigazából utólag derül ki, de azért a múlt számai adnak némi kapaszkodót a bölcs döntés meghozatalához. A hozamot illetően, a Magyarországon kevésbé ismert passzív, indexkövető alapok, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés