Előfizetői tartalom

Tudtad? Egy 18 éves európai a világ legfiatalabb milliárdosa

Portfolio
Nemrég számoltunk be arról, hogy két magyarnak, Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak is sikerült felkerülnie a Forbes friss, dollármilliárdosokat felvonultató listájára. Az adatok között azonban vannak más érdekességek is: a legfiatalabb dollármilliárdos például egy 18 éves német férfi, de a legfiatalabb női milliárdos is európai.

A Forbes megjegyzi, hogy tavaly nagyjából 17 óránként született egy új dollármilliárdos, a listához egy év alatt 493 új milliárdos csatlakozott, közülük a leggazdagabb 38,2 milliárddal Miriam Adelson, aki édesapja, Sheldon Adelson kaszinóbirodalmát örökölte meg. Összességében a listán szereplő milliárdosok 86%-a gazdagabb lett, mint egy évvel ezelőtt. Ahogyan arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés