Előfizetői tartalom

Új vezérigazgató az OTP Ingatlan Alapkezelő élén

Portfolio
Biró Gergely az OTP Ingatlan Alapkezelő új vezérigazgatója. A váltás célja, hogy az Alapkezelő a portfólió konszolidációját követően új, innovatív befektetési megoldásokkal tovább növelje részesedését a hazai piacon és a következő években megjelenjen termékeivel a régiós piacokon is - derül ki az OTP Ingatlan Alapkezelő közleményéből.

Biró Gergely 25 éve dolgozik vezető pozíciókban a pénzügyi szektorban és a hazai vagyonkezelési és ingatlanbefektetési piac egyik meghatározó szakemberének számít. Pályáját a Dunaholding Brókerháznál kezdte vezető elemzőként, majd a társaság vezérigazgató-helyetteseként és a cég tulajdonában álló alapkezelő ügyvezetőjeként dolgozott. 2002 és 2010 között -...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés