Előfizetői tartalom

Gyertya, gyertya mond meg szépen, mi a legjobb részvény a vidéken - online előadás ma este

Portfolio
Az elemzéseink olvasói, és az előadásainkon résztvevők megszokhatták, hogy általában japán gyertya grafikonokat használunk. A távoli szigetország - amely most az olimpiának is otthont ad - azonban több érdekes grafikontípust is adott a technikai elemzést használóknak. Ezek közé tartozik a Kagi, a Renko, vagy a Heikin Ashi is, amelyek nem egy-egy sushi fajtát, hanem más-más nézőpontot jelentenek a grafikonok elemzésében.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana alapján áttekintjük az említett japán grafikon típusokat, aktuális példákon át. Az utolsó negyedórában szokás szerint a felmerülő kérdésekre is igyekszünk választ adni.   Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. augusztus 2., hetfő, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés