Előfizetői tartalom

Már megint az Evergrande borzolja a kedélyeket, erre nem sokan számítottak

Portfolio
A kínai ingatlanfejlesztő-óriás Evergrande-nál kitolták egy kötvény visszafizetési határidejét, jelentette ma egy pénzügyi szolgáltató. Mielőtt azonban hátradőlhettek és fújhattak volna egyet a befektetők, érkezett egy kimondottan rossz hír is a vállalat háza tájáról: bár már a célegyenesben volt és úgy tűnt, hogy akadály nélkül végbemehet a tranzakció, az utolsó pillanatban meghiúsult a cégcsoport 2,6 milliárd dolláros ingatlanszolgáltatási egységének eladása.

Ismét felpörögnek az események a kínai ingatlanfejlesztő-óriás Evergrande körül, a legfrissebb hírek szerint több mint három hónappal meghosszabbították a Jumbo Fortune Enterprise által kibocsátott, eredetileg október 3-án lejáró, 260 millió dolláros kötvény lejáratát, miután megállapodtak a felek a további fedezetnyújtásról - közölte a REDD pénzügyi szolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés