Előfizetői tartalom

Évtizedekig tarthat a kínai tech-cégek vesszőfutása a vagyonkezelő szerint

Portfolio
A GFM Asset Management szakértője, Tariq Dennison szerint a pekingi szabályozói szigor akár még további 30 évig is eltarthat. A vagyonkezelő szerint azonban a hosszú távon gondolkozó befektetők a kilátások miatt egyre inkább vásárolják az olyan kínai technológiai cégek részvényeit, mint például a Baidu, az Alibaba, a Tencent és a JD.com. Dennison szerint a mostanában hozott szabályozások hosszú távon inkább megerősíthetik ezeket a vállalatokat.

Kína szabályozói szigorítás-kampánya a technológiai vállalatokkal szemben akár évtizedekig is eltarthat, de ez vélhetően nem fogja visszatartani a hosszú távú befektetőket attól, hogy pénzt fektessenek be a vonatkozó vállalatokba - fogalmazott Tariq Dennison, a GFM Asset Management vagyonkezelője. Ha engem kérdeznek azt mondanám, hogy adjunk még legalább 20-30 évet - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés