Előfizetői tartalom

Benzinkáosz Magyarországon: fennmaradhat az üzemanyaghiány, lerombolták a szektort, több száz kút zárhat be

Egyre súlyosabbak az üzemanyagellátási problémák Magyarországon, a fehér kutak készlethiánya mellett a nagyobb szolgáltatók mennyiségi korlátozásra kényszerülnek, a jelenlegi állapot pedig akár 500 kutat is érinthet, ez a szám napról napra nő. A példátlan helyzetnek két fő eredője van az iparági szakértők szerint, ezek a legalább december végéig velünk maradó üzemanyagárstop és a Mol százhalombattai karbantartási munkálatai miatt érzékelt átmeneti kapacitáskiesés - többek között ezekről is kérdeztük a Független Benzinkutak Szövetségének elnökét és a Holtankoljak.hu ügyvezetőjét, a szakemberek meglátásai finoman szólva is baljósak.

Egyre súlyosabb a helyzet Egyre súlyosabbak az üzemanyagellátási problémák Magyarországon, a Mol ezért pénteken újabb döntést hozott "az ország működése és energiabiztonsága" érdekében: közleményükből kiderült, hogy a kis benzinkutak az azt megelőző héthez hasonlóan a november 28-i héten sem kapnak üzemanyagot. Eközben a nagyobb láncok is korlátozásokat vezetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés