Előfizetői tartalom

Megkongatta a vészharangot a Mol: az ellátási helyzet kritikus, a megoldás viszont kézenfekvő

Portfolio
A Mol megkezdte a kőolajfeldolgozás szintjének fokozatos növelését, a maximális kapacitás elérése várhatóan néhány hetet vehet igénybe. Bacsa György közleményét is elküldte most az olajtársaság a Portfolionak, amiben az ügyvezető igazgató árnyalja a képet, és többek között elmondja: a termelésből hiányzó árut importból pótolta a Mol, de a vállalat elérte a logisztikai kapacitásának határát, ennél több árut egyszerűen fizikailag nem tudnak behozni. A helyzet kritikus az ügyvezető igazgató szerint, a megoldás viszont kézenfekvő: lehetővé kell tenni, hogy a magyarországi üzemanyagkészletet importforrásokból építse vissza a piac.

Nemrég közölte a Mol, hogy a százhalombattai karbantartási munkák befejezése után megtörtént az MHCK-HDS üzem újraindítása, ennek eredményeként a Mol megkezdte a kőolajfeldolgozás szintjének fokozatos növelését, A MAXIMÁLIS KAPACITÁS ELÉRÉSE VÁRHATÓAN NÉHÁNY HETET VESZ IGÉNYBE. Lapunknak Bacsa György ügyvezető igazgató közleményét is elküldte most az olajtársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés