Előfizetői tartalom

Nagy eséssel nyitott a török tőzsde a választások után

Portfolio
Tegnap megtartották Törökországban a parlamenti-és elnökválasztást, ahol az előzetes várakozásokhoz képest sokkal jobban szerepelve Erdoğan szinte biztosan nyert, az viszont valószínűtlen, hogy a regnáló elnök átlépné az első fordulós győzelemhez szükséges 50%-os küszöböt, ezért nagy valószínűséggel a második fordulóra marad a döntés. A befektetők reagálnak a piacnyitás után a fejleményekre, komoly esésben nyitott a török tőzsde, időközben szüneteltették a kereskedést a platformokon. Azóta valamivel nyugodtabbak lettek a kedélyek, a kezdeti pánik óta kisebb mínuszokat láthatunk jelenleg.

2023. május 15. 15:45 Megosztás Zsákutcában a török ellenzék – Lehetetlen feladványt kellene megoldaniuk Ma reggelre szinte véglegesek lettek a török parlamenti- és elnökválasztás eredményei. Elsőre az látszik, hogy Recep Tayyip Erdoğan behozhatatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés