Előfizetői tartalom

Brókerbotrány: megszólalt az OTP

Portfolio
Mondhatni az egész brókerpiacra rányomta bélyegét a Buda-Cash Brókerház botránya, nem beszélve arról, hogy ez a pénzügyi szektor tágabb köreit is negatívan érintheti. Ráadásul a Buda-Cash portfólió-kezelését sokan a befektetési alapkezeléshez hasonlítják, holott a kettő között igencsak nagy a különbség - mondta el a Portfolio-nak adott interjújában Gáti László, az OTP Alapkezelő marketing és értékesítési igazgatója.

Portfolio: A napokban nagy port kavart brókerbotrány miatt sok befektető kétszer is meggondolja, hova rakja a pénzét, ez pedig akár a befektetési alapokat is negatívan érintheti. Melyek a főbb különbségek a szerződéses (egyéni) portfólió-kezelés és a befektetési alapkezelés között? Gáti László: Az elmúlt napok brókerbotránya sajnos sokakban kérdőjeleket vet fel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés