Aegon: A részvények továbbra sem drágák

2007. május 2. 05:00    
nyomtatás
 
Aegon Alapkezelő

Zsiday Viktor: "Úgy véljük, a nemzetközi részvénypiacok továbbra sem tűnnek drágának, ráadásul az amerikai soft-landing szcenárió megvalósulása is az árfolyamok emelkedését támogatja. A mostani allokációnkban éppen ezért nem változtatunk nemzetközi részvények súlyán.

Preferált piacunk a rendkívül alulértékelt Dél-Korea, illetve a történelmi gyenge szinteken tartózkodó dollárárfolyam miatt az USA részvénypiaca. A hazai piac legjobb két papírjának a hatalmas készpénztermelő képességgel rendelkező MOL-t, és a nagy növekedési lehetőségekkel rendelkező Állami Nyomdát tartjuk."Preferált piacok: Korea, USA

Top pickek: Mol, Állami Nyomda


Az eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium