Aegon: Továbbra is a magyar kötvények

2007. március 27. 06:05    
nyomtatás
 
Aegon Alapkezelő

Zsiday Viktor: "Az ehavi portfóliónkban növeltük némiképp a nemzetközi részvények súlyát, mivel úgy látjuk, a nemzetközi részvénypiacok - egyes kommentárokkal szemben - nem túlértékeltek, így kedvező hozamokat érhetünk el ezen a terepen is.

Mind az Egyesült Államok piacán, mind pedig hazánkban a legígéretesebbnek az olajszektor értékelései tűnnek, a hazai piacon körülnézve pedig érdemes lehet figyelmet szentelni a Synergonnak és az Állami Nyomdának, ezek a papírok rendelkezhetnek még jó kilátásokkal a magyar piacon.

Mindezek mellett ugyanakkor a legjobb kockázat-hozam arányt képviselő befektetésnek még mindig a magyar államkötvénypiacot tartjuk, ezért portfóliónk legnagyobb részét továbbra is a magyar államkötvények teszik ki.

A portfólió hozamainak ingadozását, volatilitását hivatottak mérsékelni a portfóliónkban található hedge fund, illetve abszolút hozamú eszközök, ezek a befektetések erőteljesebben hullámzó piaci környezetben kiválló ellensúlyként működhetnek."


Top pickek: MOL, Állami Nyomda, Synergon, olajszektor
Preferált régió: USAAz eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium