Jön az új szuperállampapír! Összeszedtük, mit kell tudni róla

2019. április 13. 10:22    
nyomtatás
 
Június 3-án indul az új lakossági állampapír, amely 5 év alatti 4,95%-os éves átlaghozamával a legmagasabb fix hozamú befektetés lesz a magyar piacon. A kamatozás lépcsős lesz és lesznek olyan egyhetes időszakok, amikor díjmentesen lehet visszaváltani az új kötvényt. Az alábbi videónkban kitérünk a Nemzeti Kötvény részleteire és arra is, melyik lakossági állampapír szűnik meg a nyáron és melyik lesz az, ami megmarad.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások
2019.04.08 15:27 Egy sor állampapírt letarol az új szuperbefektetés, bejelentették a részleteket!

2019.04.09 05:50 Kiszámoltuk, mekkorát kaszálhatsz az új szuperállampapíron

Címlapkép: MTI/Bizományosi, Jászai Csaba

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium