Előfizetői tartalom

Kiderült, hol vették a legtöbb szuperállampapírt a magyarok - A gazdagok is rámozdultak

Kivétel nélkül nagy rohammal találkoztak az új állampapírt forgalmazók a Portfolio-nak adott válaszaik alapján. A MÁP+ vásárlás fő forrásai a lejárt és visszaváltott állampapírok, betétek és új megtakarítások voltak, ez nagyjából összhangban azzal, amit mi is fejtegettünk korábbi cikkünkben. Számításaink alapján a befektetési alapok piacát se hagyta érintetlenül az új állampapír, a tíz legnagyobb vagyon kezelő sorozatból két hét alatt több mint 60 milliárd forint áramlott ki. Lenti cikkünkből kiderül az is, hogy van olyan szolgáltató, ahol a lejegyzett összeget 100%-ban privátbanki ügyfelek vették meg.

Megmozdultak a gazdagok isMegkérdeztük az új Magyar Állampapír Pluszt forgalmazókat, mekkora összegben vásároltak náluk az új állampapírból, és tapasztalataik szerint mely pénzek, megtakarítási eszközök voltak a vásárlás elsődleges, valamint másodlagos forrásai. A kapott adatok és információk alapján az alábbiakat lehet összefoglalóan elmondani: A forgalmazók adatközléséből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés