Előfizetői tartalom

Aegon: sok jó befektetési lehetőség van most Oroszországban

Portfolio
Nagyon sok jó befektetési lehetőséget lehet találni az orosz piacon, ennek oka, hogy számos olcsó beszállási lehetőség van. Az Aegon Alapkezelő szakemberei szerint az olaj- és gázszektor az egyértelmű felülteljesítő az országban, az ebben a szektorban működő cégek ugyanis nagyon jó költséghatékonysággal dolgoznak - hangzott el a rendezvényen.

Pálfi György, az Aegon Alapkezelő senior portfóliómenedzsere előadásában az orosz piac utóbbi 10 évére tért ki: 2008, az alap indulása óta eltelt időszakot három részre lehet bontani: az első részben úgy teljesített az orosz piac, mint egy feltörekvő piac, majd 2014-2015-ben komoly lemaradásba került, de 2016-tól újra felívelő pályára került. Az orosz gazdaság nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés