Előfizetői tartalom

Bejutottunk a legendás meetingre: ők dolgoznak a háttérben a pénzedért

Portfolio
Bár sokan tartják pénzüket befektetési alapokban, azt kevesen tudják, hogyan is működik egy alapkezelő. Milyen gazdasági, politikai folyamatokat követnek az ott dolgozó szakemberek? Mennyire kell naprakészeknek lenniük? Hogyan súlyoznak, hogyan reagálnak a történésekre? A Portfolio bejutott az egyik legnagyobb alapkezelő, a Concorde HOLD már-már legendás hétfői értekezletére: komoly felkészültséggel, villámgyors reagálással, izgalmas vitákkal találkoztunk.

2013 óta - igaz, egy jó ideje már kisebb lendülettel, de - folyamatosan nő a háztartások befektetési alapokban tartott vagyona. Az MNB legfrissebb statisztikái szerint szeptember végén 3872 milliárd forintot tartottak a háztartások befektetési alapokban, míg az alapkezelői piac teljes kezelt vagyona októberben meghaladta a 6000 milliárd forintot.Ahhoz képest, hogy egyre nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés