Bezár egy 4 milliárd dolláros alap

2018. május 8. 08:33    
nyomtatás
 
Eric Mandelblatt, a Soroban Capital Partners társalapítója bezárja a legöregebb alapját, mivel egy koncentráltabb portfólióállományt akar létrehozni. A hedge fundnak így még mindig marad 6 milliárd dollár kezelt vagyona - írja a Bloomberg.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A döntés egyik oka, hogy Gaurav Kapadia, a Soroban másik alapítója elhagyja a hedge fundot és saját családi vagyonkezelőt (family office) alapít.

Indulása óta a Soroban bezárásra kerülő alapja, a Master Fund 13%-os éves átlagos hozamot teljesített. A befektetők június 30-ig visszakapják a tőkéjüket.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium