Előfizetői tartalom

Durva vihar vágta földhöz a magyar befektetéseket: 30% is lehet a bukó

Szépen indult a 2018, aztán februárban régóta nem látott rettegés lett úrrá a világ tőkepiacain. A megnövekedett volatilitás a Magyarországon kezelt részvényalapok teljesítményén is meglátszott: míg volt olyan alap, amely több mint 20%-ot keresett befektetőinek fél év alatt, inkább a negatív példákból volt több; sőt, olyan alap is volt, amely 30%-kal értékelődött le az év elejéhez képest.

Hogy teljesítettek a részvényalapok?. Eddig elég kemény volt az évA kiváló évkezdés után évek óta nem látott turbulencia lett úrrá februártól a tőkepiacokon. A befektetők aggódtak többek közt: a Trump elnök és Kína, illetve Trump és az EU közt dúló potenciális kereskedelmi háború és ennek eszkalálódása, Amerika szír polgárháborúba való beavatkozása (erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés