Folytatódik a befektetési háború: újabb ingyenes befalapokat indít a Fidelity

2018. szeptember 14. 09:07    
nyomtatás
 
A meglévő kettő mellé további két, költségmentes indexalapot indít a Fidelity Investments, amelyek az amerikai részvénypiacot követik majd le - írja a CNBC.

Az alapkezelői piac kihívásait is ecseteljük a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradj le róla!Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A Fidelity augusztusban indította útjára az első olyan alapokat, amelyek a befektetőknek költségmentes lehetőséget biztosítanak az amerikai és nemzetközi részvénypiacok lekövetésére. A két alap egy hónap alatt mintegy egymilliárd dollárnyi tőkét gyűjtött össze, erről korábban itt írtunk:

2018.09.05 08:27 Bejelentették, hogy ingyen kezelik az ügyfelek pénzét - Már egymilliárd dollárt gyűjtöttek

Az amerikai alapkezelő most két újabb, díjmentes alap piacra dobását tervezi szeptember 18-ával, ezek a kisebb és nagyobb piaci kapitalizációjú amerikai részvényekre fókuszálnak majd. Az egyik alap az S&P 500 indexet követi le, míg a másik ennek kiegészítője lesz és a kisebb tőzsdei cégekre fókuszál majd.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

A diszrupció, mint befektetési terep négy dimenzióval leírható (x)

A GDO alappal a magyarok is fektethetnek a diszrupcióba. 

Figyelemre méltó lakásfejlesztés a diplomata-negyedben (x)

Benczúr11 projekt - új otthonok garantáltan 5% áfával. 
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium